Wat is Regenesis ?

Regenesis is de krachtigste vorm van energy-healing die we kennen. Het is een bijzonder efficiënt principe dat het proces van zelf-genezend en corrigerend vermogen van lichaam en geest op gang brengt. Dit is toe te passen op veel lichamelijke, emotionele en psychische klachten.

Regenesis Healing Therapie is een therapie die ontwikkeld is door de beroemde Californische Healer Robert Rasmusson. Zijn methodieken zijn opgezet met een duidelijk doel: het snel en effectief oplossen van ziekten en problemen.

Regenesis is een vorm van energetische natuurgeneeswijze. Ieder levend wezen heeft een zelfhelend vermogen. Als je in je vinger snijdt, heelt na verloop van tijd de wond. Bij ernstigere klachten heeft dit vermogen echter een impuls nodig.

Regensis is een effectieve en krachtige methode die werkt op DNA niveau. Robert Rasmusson maakte bij zijn therapie gebruik van Blue dot energy. Deze oerenergie bevindt zich als blauwe stipjes in onze cellen en zijn in staat om zieke en beschadigde cellen te regenereren (herstellen) naar gezonde cellen. Hier is mijn bedrijfsnaam Blue Dot Impulse van afgeleid. Een energie impuls voor de blauwe stipjes.

Dankzij geavanceerde meet-instrumenten is inmiddels bewezen dat al onze cellen een oerenergie bevatten. Na de bevruchting van een eicel, als er door deling 32 cellen zijn ontstaan, krijgen deze cellen hun eigen blauwdruk mee om uit te kunnen groeien tot een heel mens, met alle specifieke eigenschappen. Na de geboorte blijft deze blauwe energie zichtbaar totdat de baby 5 maanden is. Dan is het ‘af’. De ogen hebben de uiteindelijke kleur, de fontanellen zijn gesloten en de organen zijn volgroeid. Alles hoeft dan alleen nog maar groter te groeien en dus kan de scheppende Blue Dot Energy gaan slapen.
Met Regenesis Healing kan ik de Blue Dot Energy in mijn lichaam opwekken en met een lichte aanraking door mijn handen laten stromen naar een plek waar jij het nodig hebt. Jij heelt jezelf met deze energie. Mij kun je dus zien als een accu waaraan je je kunt opladen. Je lichaam zal de energie gebruiken waar jij het nodig hebt, lichamelijk en/of geestelijk. Je kunt er nooit teveel van krijgen. Je lichaam staat precies zoveel energie toe wat het op dat moment aan kan.

De behandeling begint met een korte intake, daarna altijd een correctie van nek, rug, bekken en hoofd, waardoor zenuwen vrij baan krijgen en impulsen en energie hun weg weer kunnen vinden. Zo zijn hoofd en lichaam weer in staat te communiceren. Scheefstand van het skelet ontstaat door o.a. stress, een val, een houding of ziekte.

Dus, in het kort,

Elk mens en dier kan zichzelf helen, we zijn alleen vergeten hoe dat moet. Een Regenesis behandelaar geeft door middel van een hogere trilling, energie door naar de client zodat diens blue dots zich kunnen herinneren hoe ze van oorsprong waren en zichzelf als zodanig gaan gedragen.

Regenesis is geen plaatsvervanger voor de reguliere geneeswijze, maar kan een belangrijke ondersteuning zijn ter verbetering van het welzijn van jou en/of jouw kind.