Reviews

 

Ik ontmoette Henriette als een warme dame. Tijdens een studie-dag had ik erg last van mijn rug,  Henriette nam mij gelijk mee om mij een korte behandeling te geven. Daarna voelde ik al gelijk warmte stromen in mijn rug. We spraken een poosje later weer af. Dit keer kreeg ik een langere behandeling van haar.

Ik kamp al jaren met een onregelmatige menstruatiecyclus. Ik was ook ongeveer een half jaar niet gaan menstrueren. In de behandeling met Henriette merkte ik dat er oude pijnen en patronen los konden worden gelaten, dit proces werd in ieder geval op gang geholpen. Ik voelde mij vertrouwd bij Henriette, en in haar ruimte. Wat een fijne plek waar zij behandelingen geeft. Energetisch een heel krachtige plek.

Ik ben totaal ontspannen weer naar huis gereden. Het loslaten, ja, dat is een proces. En dat proces moet je jezelf ook gunnen. En Henriette gunt je jouw eigen proces. Ze helpt het op gang. Zo ook met menstruatie… Kwestie van loslaten… het kwam op gang en flink ook. Lieve Henriette, ik ben zeer dankbaar dat ik jou heb leren kennen.

Anoniem

 

Het gaat heel goed met mij! Het eerste wat me opviel, was dat mijn rug al een heel stuk minder hol is. Dat voelde ik meteen al bij jou. toen ik opstond. Ik kan het ook goed zien in de spiegel want mijn buik steekt minder naar voren.

Het tweede wat mij opviel de volgende ochtend en ook vandaag is dat mijn ogen verder open staan. Normaal heb ik weleens wallen onder mijn ogen of zijn ze wat kleiner/dichter, maar nu dus helemaal niet, ze zijn echt mooi rond. Ik voel me nog niet echt volledig uitgeslapen ’s ochtends maar merk wel dat mijn energiepeil hoger is. Misschien ook  door de magnesium?

Qua bijwerkingen: gisterenmiddag vierde mijn dochter haar kinderfeestje. Onderweg naar huis werd ik overvallen door extreme vermoeidheid en ben daarom na het eten op bed gaan liggen. Rond 8 uur ben ik zelfs in slaap gevallen en ik werd rond middernacht dus wakker met mijn kleren aan. Nou, ik kan je zeggen dat ik dat anders gewoon echt niet kan. Zelfs als ik koorts heb, kan ik nog niet 4 uur lang slapen zo vroeg in de avond, zeker niet op de dekens en met mijn kleren aan. Daarna ben ik een uurtje wakker geweest want had wat gedachten in mijn hoofd. Maar alleen maar positief terwijl ik normaal op zo’n moment aan het piekeren zou zijn geslagen. Daarna nog een uur of 4 geslapen.

Weet je wat ook zo leuk is: mijn vriend vindt dat ik er anders uit zie, knapper zegt hij 😊 En hij is absoluut niet cynisch over alternatieve geneeswijzen, maar heeft er ook niet echt iets mee.

E.

 

Henriette…wat ben jij een mooi mens…Je hebt mij de rust kunnen laten bewaren in een heftige periode. Daarnaast heb ik ervaren wat energie kan doen. Door jou kan ik mijn rug weer in de goede richting krijgen…letterlijk en figuurlijk!

Anka

 

Zoooo bijzonder!
Wolkjes in je benen….links en rechts loopt weer gelijk…
5 kilo lichter (het gevoel dan �)
Ook al ben je niet vd zweef: toch eens ondergaan….
En Henriette is ook nog eens heel leuk!
En kroelen met de hond is gratis……

Jacomijn

 

Nog hartelijk dank voor de gezellige seances en gesprekjes. Voel me helemaal “doorgespoeld “ en zal hopelijk aanhouden en door werken.

W. van G.

 

Ik ben een stuk rustiger sinds de behandeling en als ik wel spanning voel opkomen, dan kan ik me snel herpakken merk ik. Heb daar 2 keer jouw tip met de visualisatie van het kristal bij mijn hart voor gebruikt. Nu merk ik ook ineens meer de onrust van andere collega’s om mij heen omdat ik zelf rustiger ben.

Het meest opvallende vind ik mijn veranderde mind-set. Ik had, in tegenstelling tot vorige week, echt zin om te gaan werken. Ik moest deze week een belangrijk stuk schrijven en merkte dat ik daar nu zelfs naar uit keek, zo van dan ga ik er morgen lekker verder mee i.p.v. bah, ik zou willen dat ik dat af had.

E.

 

Jaren lang had ik last van rugklachten mede door het werk in de zorg. Tijdens mijn zwangerschap  werden de klachten erger. Fysio, Caesartherapie, steunzolen aan laten meten en uiteindelijk naar de chiropractor. Het hielp enigszins maar toch bleef ik last houden. Ik kon niet eens op mijn rug slapen en zonder een kussen tussen mijn benen. Daarbij kreeg ik ook achillespees klachten. Ik kwam bij Henriëtte terecht ivm deze rugklachten. Ze heeft me behandeld en vroeg of ik ook van mijn holle rug af wilde komen. Ik was verbaasd dat dat kon. Ze heeft me 3 x behandeld en ik kan weer gewoon op mijn rug liggen in bed en zonder kussen tussen mijn benen slapen. De behandeling is bijzonder, ik voelde soms energie stromen. De dingen die ze tijdens de behandeling tegen komt benoemd Henriëtte duidelijk en waar nodig pakt ze meteen aan. Ik ben heel blij dat ik Henriëtte tegen ben gekomen en heb haar ook geadviseerd aan mijn tante van 70 jaar en buurmeisje van 13 jaar die inmiddels zijn geweest en het ook als positief hebben ervaren. Blue dot impuls is een echte  aanwinst!

D.

 

Ik ben een vrouw van bijna 70 en heb een behandeling bij Henriëtte gehad. Ik had geen ervaring hiermee en ben het gewoon aangegaan. Mijn ervaring is super. Ik heb een hele rugzak mee te torsen op mijn schouders en een flink trauma gehad. Na mijn behandeling voelde ik me een stuk prettiger en mijn last op mijn schouders een stuk minder, de grote stenen waren uit mijn rugzak verdwenen.

Het is echt een aanrader, ook voor oudere mensen, je voelt je daarna zoveel prettiger. Ik heb nog wel last gehad van mijn lichaam maar dat hoort erbij, zo kun je merken dat je lichaam ermee aan de slag is om te herstellen.

C.

 

Een heel warme, gastvrije ontvangst. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd met alle tijd en ruimte voor vragen, opmerkingen en wat je maar nodig hebt. Tijdens de behandeling heb ik vanalles gevoeld en ook thuis voelde ik dat het ‘doorwerkte’. Heel bijzonder om mee te maken, ik kan het van harte aanbevelen.

M. R.

 

Een paar keer bij Henriette Eken van Liere voor een behandeling geweest om te kijken of ze mij kon helpen van mijn migraines en hernia / uitstralingsklachten af te komen. Ik vond het een bijzondere ervaring te voelen wat er tijdens de behandeling met mijn lichaam gebeurde. 🙌🏻
Ook kleine tips die ik op haar advies heb ik opgevolgd. Nu n paar maanden verder nog steeds resultaat!
Wat een opluchting om na 24 jaar eindelijk geen migraine meer te hebben ik ben enorm blij met haar hulp.
En de dagelijks aanwezige uitstralingsklachten zijn ook weg.
Henriette enorm bedankt! Ik beveel je bij iedereen aan om mij heen!

Liefs Gerda Bakker

 

3 weken geleden bij Henriette geweest. Toch hier en daar wat sceptisch maar met n positieve instelling die kant op. Ze heeft netjes uitgelegd wat ze ging doen en wat je allemaal zou kunnen gaan voelen. Na een tijdje werd ik heel misselijk en moest ze echt even stoppen, theetje en weer door. Erg ontspannen ging de behandeling verder. De reden dat ik ben gegaan was toch de spanning in mijn lijf. Ook heb ik al meer dan een jaar last mijn voet, geen idee waar de pijn vandaan kwam. Van alles al geprobeerd maar alles maar tijdelijk. Ook heeft ze dus mijn voet aandacht gegeven en de klachten zijn echt zoveel minder, soms gewoon pijnloze dagen. Maar kan weer wandelen in t bos zonder de hele nacht wakker te liggen van de pijn. Zo ontzettend fijn. Nogmaals bedankt !!!

V.

 

Henriëtte is een geweldige, lieve, invoelende regenesis therapeute. Haar behandelingen zijn zeer effectief en onlangs ontving ik een healing op afstand, waardoor ik nu van mijn pijn af ben. Zeer aan te raden!! Ik zeg “niet twijfelen, maar doen”!!

R.

 

Super toffe, lieve vrouw die je erg goed helpt en heel erg op je gemak stelt! Klachten die langdurig waren en geen raad meer mee wist zijn verdwenen! Super interessant en zeker het proberen waard! Bedankt voor de goede zorgen.

V. A.

 

Henriëtte is authentiek, what you see is what you get! En wat je dan krijgt is een deskundige behandeling vol toewijding, eerlijke oprechte feedback, en alle ruimte om jezelf te zijn.

A. K.

 

Nog steeds onder de indruk als ik terug denk aan die sessie. Wat een uitwerking heeft dat op je lichaam.

M. K.

 

Bij Henriette was het thuis komen voor mij wat een mooi mens en ondanks dat ik heel bewust ben en zeker weet dat Blue Dot therapie werkt was het ook voor mij ongelooflijk bijzonder om na 45 jaar weer een recht linker been te hebben.
Na 35 jaar met een bekken-scheefstand te hebben gelopen kwam ik 10 jaar geleden bij een ortho-manueel arts, deze heeft mijn bekken en rug rechtgezet alleen had ik daardoor een scheef linker been en mijn nekwervels bleven de laatste maanden steeds door werk scheef staan. Na twee behandelingen zijn al mijn klachten weg mijn linkerbeen staat recht en van mijn nek ook geen last meer.
Nogmaals ik weet dat het kan maar toch was het voor mij ook een ongelooflijke ervaring heel erg bedankt Henriette ik geniet er elke dag weer van en kijk vaak in de spiegel naar mijn been ik raad iedereen aan die wat voor klachten dan ook heeft dit zeker te proberen.
Henriette je bent een heel mooi lief bijzonder mens en ik ben je heel erg dankbaar.
Veel liefs,

M. O.

 Henriette kennen we al erg lang al vanaf dat onze 2 kinderen naar de peuterspeelzaal gingen. Nadat de kinderen hier niet meer naar toe gingen kwamen we  Henriette regelmatig tegen. In een van deze ontmoetingen vertelde ze over de Regenisis therapie. Aangezien ik altijd open sta voor “alternatieve” geneeswijzen ben ik naar Henriette toe gegaan toen ze nog in begin was van haar opleiding.  Dit aangezien ik nog regelmatig vanwege een whiplash, opgelopen tijdens een auto ongeluk, voor behandeling naar de chiropractor ging om mijn nek “los” te maken.Volgens Henriette kon zij mij daar ook bij helpen om hier misschien wel vanaf te komen. Omdat ik dit toch graag wilde proberen ben ik naar Henriette gegaan voor een behandeling. Aangezien ik niet zou weten wat ik kon verwachten was ik toch wel lichtelijk gespannen. Deze spanning was snel verdwenen nadat Henriette begon. Er was duidelijk aangegeven dat als ik iets voelde ik dit moest aangegeven. In begin voelde ik weinig tot ik een beetje misselijk gevoel kreeg in mijn buik. Voor mij een teken dat dit richting flauw vallen zou kunnen zijn.  Aan Henriette gemeld en we zijn rustig verder gegaan. Tot ik ongelooflijk begon te zweten en misselijk ging worden. Het koude zweet stond op mijn voorhoofd en ik voelde dat ik weg trok. Volgens  Henriette werd ik ook erg bleek. Na even rustig te zijn gaan zitten en wat water gedronken te hebben ging de behandeling verder. Ook net als bij de dochter van Henriette begon mijn lichaam ” uit het niets” te bewegen. Dit duurde wel even tot het ook weer uit zichzelf stopte. Na de behandeling voelde ik me erg moe maar wel heel ontspannen.  De dagen erna voelde ik niets bijzonders maar ik merkte wel dat mijn nek vrijer was en ik heel goed kon bewegen. Normaal moest ik toch wel twee keer per jaar naar de chiropractor maar nu ben ik al meer dan een jaar daar niet meer geweest en ben nog steeds zo goed als klachten vrij. Ook toen ik met mijn dochter voor een behandeling bij Henriette was en rustig zat te kijken wat er gebeurde met haar kreeg ik weer dezelfde heftige reactie in mijn buik en zweet-aanval net zoals tijdens mijn eigen behandeling! Het leek net of ik zelf weer een behandeling kreeg. Ook hierna voelde ik me heel moe en de ontspanning volgde later. Dus zelfs de energie die gezonden werd naar mijn dochter kwam deels ook bij mij terecht! Hoe wonderlijk kan het dus zijn !

Mijn man was altijd erg sceptisch over dit soort van behandelingen, maar nadat een vriendin op mijn aanraden naar Henriette was gegaan voor pijn aan haar knie , die na de behandeling door Henriette pijnvrij was aan haar knie, was hij om. Afspraak was zo gemaakt en hij ging.Tijdens de behandeling voelde hij allerlei dingen die hij niet echt goed thuis kon brengen maar niet als vervelend ervaarde.  De knie waar hij voor kwam omdat hier al geruime tijd pijnklachten aan waren werd warm. Na de behandeling ging mijn man  naar de voetbalwedstrijd van onze zoon kijken en tijdens het staan bleven zijn knieën erg knikken en de rest van de dag en avond was hij erg moe.  s’ Nachts heeft hij als  een blok geslapen. Maar na een dag of twee waren de pijnklachten in zijn knie wel weg ! Wat ons betreft is wel degelijk bewezen dat Regenesis therapie helpt! Onze tip is dan ook probeer het gewoon en laat het helemaal op je af komen wat er eventueel gaat gebeuren en wie weet ben ook jij dan hierna van je klachten af !

Wij zijn er van overtuigd dat wij baat hebben gehad bij Regenisis therapie en zullen zeker bij Henriette blijven komen als de klachten zich eventueel weer gaan voor doen. Het blijkt maar weer dat er meer is tussen hemel en aarde dan wij altijd hebben gedacht en dat allerlei doktoren ook niet altijd helpen met het voorschrijven van allerlei medicijnen.

C & P