Reviews

 

Ik ontmoette Henriette als een warme dame. Tijdens een studie-dag had ik erg last van mijn rug,  Henriette nam mij gelijk mee om mij een korte behandeling te geven. Daarna voelde ik al gelijk warmte stromen in mijn rug. We spraken een poosje later weer af. Dit keer kreeg ik een langere behandeling van haar.

Ik kamp al jaren met een onregelmatige menstruatiecyclus. Ik was ook ongeveer een half jaar niet gaan menstrueren. In de behandeling met Henriette merkte ik dat er oude pijnen en patronen los konden worden gelaten, dit proces werd in ieder geval op gang geholpen. Ik voelde mij vertrouwd bij Henriette, en in haar ruimte. Wat een fijne plek waar zij behandelingen geeft. Energetisch een heel krachtige plek.

Ik ben totaal ontspannen weer naar huis gereden. Het loslaten, ja, dat is een proces. En dat proces moet je jezelf ook gunnen. En Henriette gunt je jouw eigen proces. Ze helpt het op gang. Zo ook met menstruatie… Kwestie van loslaten… het kwam op gang en flink ook. Lieve Henriette, ik ben zeer dankbaar dat ik jou heb leren kennen.

Anoniem

 

Jaren lang had ik last van rugklachten mede door het werk in de zorg. Tijdens mijn zwangerschap  werden de klachten erger. Fysio, Caesartherapie, steunzolen aan laten meten en uiteindelijk naar de chiropractor. Het hielp enigszins maar toch bleef ik last houden. Ik kon niet eens op mijn rug slapen en zonder een kussen tussen mijn benen. Daarbij kreeg ik ook achillespees klachten. Ik kwam bij Henriëtte terecht ivm deze rugklachten. Ze heeft me behandeld en vroeg of ik ook van mijn holle rug af wilde komen. Ik was verbaasd dat dat kon. Ze heeft me 3 x behandeld en ik kan weer gewoon op mijn rug liggen in bed en zonder kussen tussen mijn benen slapen. De behandeling is bijzonder, ik voelde soms energie stromen. De dingen die ze tijdens de behandeling tegen komt benoemd Henriëtte duidelijk en waar nodig pakt ze meteen aan. Ik ben heel blij dat ik Henriëtte tegen ben gekomen en heb haar ook geadviseerd aan mijn tante van 70 jaar en buurmeisje van 13 jaar die inmiddels zijn geweest en het ook als positief hebben ervaren. Blue dot impuls is een echte  aanwinst!

D.

 

 

Ik ben een vrouw van bijna 70 en heb een behandeling bij Henriëtte gehad. Ik had geen ervaring hiermee en ben het gewoon aangegaan. Mijn ervaring is super. Ik heb een hele rugzak mee te torsen op mijn schouders en een flink trauma gehad. Na mijn behandeling voelde ik me een stuk prettiger en mijn last op mijn schouders een stuk minder, de grote stenen waren uit mijn rugzak verdwenen.

Het is echt een aanrader, ook voor oudere mensen, je voelt je daarna zoveel prettiger. Ik heb nog wel last gehad van mijn lichaam maar dat hoort erbij, zo kun je merken dat je lichaam ermee aan de slag is om te herstellen.

C.

 

Henriette kennen we al erg lang al vanaf dat onze 2 kinderen naar de peuterspeelzaal gingen. Nadat de kinderen hier niet meer naar toe gingen kwamen we  Henriette regelmatig tegen. In een van deze ontmoetingen vertelde ze over de Regenisis therapie. Aangezien ik altijd open sta voor “alternatieve” geneeswijzen ben ik naar Henriette toe gegaan toen ze nog in begin was van haar opleiding.  Dit aangezien ik nog regelmatig vanwege een whiplash, opgelopen tijdens een auto ongeluk, voor behandeling naar de chiropractor ging om mijn nek “los” te maken.Volgens Henriette kon zij mij daar ook bij helpen om hier misschien wel vanaf te komen. Omdat ik dit toch graag wilde proberen ben ik naar Henriette gegaan voor een behandeling. Aangezien ik niet zou weten wat ik kon verwachten was ik toch wel lichtelijk gespannen. Deze spanning was snel verdwenen nadat Henriette begon. Er was duidelijk aangegeven dat als ik iets voelde ik dit moest aangegeven. In begin voelde ik weinig tot ik een beetje misselijk gevoel kreeg in mijn buik. Voor mij een teken dat dit richting flauw vallen zou kunnen zijn.  Aan Henriette gemeld en we zijn rustig verder gegaan. Tot ik ongelooflijk begon te zweten en misselijk ging worden. Het koude zweet stond op mijn voorhoofd en ik voelde dat ik weg trok. Volgens  Henriette werd ik ook erg bleek. Na even rustig te zijn gaan zitten en wat water gedronken te hebben ging de behandeling verder. Ook net als bij de dochter van Henriette begon mijn lichaam ” uit het niets” te bewegen. Dit duurde wel even tot het ook weer uit zichzelf stopte. Na de behandeling voelde ik me erg moe maar wel heel ontspannen.  De dagen erna voelde ik niets bijzonders maar ik merkte wel dat mijn nek vrijer was en ik heel goed kon bewegen. Normaal moest ik toch wel twee keer per jaar naar de chiropractor maar nu ben ik al meer dan een jaar daar niet meer geweest en ben nog steeds zo goed als klachten vrij. Ook toen ik met mijn dochter voor een behandeling bij Henriette was en rustig zat te kijken wat er gebeurde met haar kreeg ik weer dezelfde heftige reactie in mijn buik en zweet-aanval net zoals tijdens mijn eigen behandeling! Het leek net of ik zelf weer een behandeling kreeg. Ook hierna voelde ik me heel moe en de ontspanning volgde later. Dus zelfs de energie die gezonden werd naar mijn dochter kwam deels ook bij mij terecht! Hoe wonderlijk kan het dus zijn !

Mijn man was altijd erg sceptisch over dit soort van behandelingen, maar nadat een vriendin op mijn aanraden naar Henriette was gegaan voor pijn aan haar knie , die na de behandeling door Henriette pijnvrij was aan haar knie, was hij om. Afspraak was zo gemaakt en hij ging.Tijdens de behandeling voelde hij allerlei dingen die hij niet echt goed thuis kon brengen maar niet als vervelend ervaarde.  De knie waar hij voor kwam omdat hier al geruime tijd pijnklachten aan waren werd warm. Na de behandeling ging mijn man  naar de voetbalwedstrijd van onze zoon kijken en tijdens het staan bleven zijn knieën erg knikken en de rest van de dag en avond was hij erg moe.  s’ Nachts heeft hij als  een blok geslapen. Maar na een dag of twee waren de pijnklachten in zijn knie wel weg ! Wat ons betreft is wel degelijk bewezen dat Regenesis therapie helpt! Onze tip is dan ook probeer het gewoon en laat het helemaal op je af komen wat er eventueel gaat gebeuren en wie weet ben ook jij dan hierna van je klachten af !

Wij zijn er van overtuigd dat wij baat hebben gehad bij Regenisis therapie en zullen zeker bij Henriette blijven komen als de klachten zich eventueel weer gaan voor doen. Het blijkt maar weer dat er meer is tussen hemel en aarde dan wij altijd hebben gedacht en dat allerlei doktoren ook niet altijd helpen met het voorschrijven van allerlei medicijnen.

C & P

 

Een paar keer bij Henriette Eken van Liere voor een behandeling geweest om te kijken of ze mij kon helpen van mijn migraines en hernia / uitstralingsklachten af te komen. Ik vond het een bijzondere ervaring te voelen wat er tijdens de behandeling met mijn lichaam gebeurde. 🙌🏻
Ook kleine tips die ik op haar advies heb ik opgevolgd. Nu n paar maanden verder nog steeds resultaat!
Wat een opluchting om na 24 jaar eindelijk geen migraine meer te hebben ik ben enorm blij met haar hulp.
En de dagelijks aanwezige uitstralingsklachten zijn ook weg.
Henriette enorm bedankt! Ik beveel je bij iedereen aan om mij heen!

Liefs Gerda Bakker